När du själv tona rutor og själv monterar i din bil, är det viktigt att du använder dig av en professionell solfilm av hög kvalitet som både är lättmonterad och repfri.

Vår solfilm håller samma höga kvalitet som den de professionella solfilmsmontörerna använder når du tona rutor.

Din säkerhet för att vår solfilm håller en hög kvalitet, ligger i att:

  • Den är lätt att montera
  • Den fäster bra
  • Den är repfri
  • Den går lätt att ta bort
  • Det går lätt att ta bort kanter och bubbler som bildas på den vid montering

www.solargard.com

SolarGard is a world leader in the manufacture and distribution of professional grade solar control

Fyra bra anledningar till att köpa solfilm av hög kvalitet

  1. Professionell solfilmskvalitet har 2 väsentliga egenskaper: den reducerar värme och släpper igenom mindra ljus. De billigare solfilmerna har inte någon värmereducering som är värd att nämnas. Det enda du uppnår, är mindre ljusgenomsläpp.
  2. Limmet på den professionella solfilmen fäster bättre, vilket är viktigt för ett jämnt monteringsresultat utan bubblor. Att solfilmen har ett starkt lim, innebär alltså att den är lättare att montera.
  3. Under monteringen, ska du köra på solfilmen med en folieskrapare – professionell solfilmskvalitet får inte några repor under monteringsprocessen. Billiga sorters solfilm däremot, får lätt repor – det händer till och med att ”färgen” i solfilmen skrapas av med folieskraparen.
  4. Solfilm falnar med åren! Den professionella sortens solfilmen, ljusas upp allt eftersom åren går och antar en mer gråaktig färg. Billiga sorters solfim, antar istället en mer lila nyans.

Fotot visar en hur en professionell sorts solfilm kan komma att se ut, efter att ha suttit på en bilruta i många år. Den mörka kanten, kommer sig av att solfilmen haft skugga av dörrlisten. I mitten, har färgen falnat.  Om du istället hade valt en billigare sorts solfilm, hade resultatet varit en lila bilruta.

 

Fotot visar solfilm av billig kvalitet, som efter några år blir lila i färgen.

Lilla solfilm